Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utbildning

Segerstedtinstitutet har en mångvetenskaplig förankring som bidrar till en bred och djup förståelse för institutets arbetsfält.

Denna förankring omsätts i olika utbildningar och fortbildningar riktade mot professionella och studenter som antingen arbetar med eller är intresserade av att arbeta mot rasistiska och våldsbejakande miljöer.

I utbildningarna samarbetar Segerstedtinstitutet med institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) på Göteborgs universitet.

Aktuella kurser

Historiografi, exkursionspedagogik och förintelsens minnesplatser (PDG692), 7,5 hp

Segerstedtinstitutet samarbetar med institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) samt med Forum för levande historia i kursen ”PDG692 Historiografi, exkursionspedagogik och förintelsens minnesplatser, 7,5 hp”.

Mer information om kursen

Tolerans, identitet och extremism (PDG691), 15 hp

Segerstedtinstitutet samarbetar med institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande (IPKL) i kursen ”PDG691 Tolerans, identitet och extremism 15 p”.

Mer information om kursen

Sidansvarig: Kristian Kvint|Sidan uppdaterades: 2019-11-19
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?