Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om SI i media

  • Christer Mattsson tog debatten - ändå blev eleven nazistledare

    [2018-03-12] För 22 år sedan möttes en ung lärare och en ­tonårskille i ett ­klassrum för att debattera nazism. (Dagens Nyheter)

  • "Ge skolan resurser för att mota den växande extremismen"

    [2018-03-08] DEABTTINLÄGG: - För att möta hotet från den växande extremismen så måste följande göras: Ge skolkuratorer mer tid för varje elev och satsa på skolpersonal som har möjlighet att följa upp elevernas frågor och psykiska hälsa, skriver Åsa Fahlén, Heike Erkers och Christer Mattsson (svt nyheter)

  • "Att undvika barbariets mörker"

    [2018-03-05] ¿Det är svårt och smärtsamt att lära sig om de långa kedjor av små steg och val som ett samhälle och dess invånare gör på sin resa från en civiliserad demokrati in i barbariets mörker. Därför är det så viktigt att vi satsar på lärare och på forskning¿, skriver Christer Mattsson, Segerstedtinstitutet, Åsa Fahlén, Lärarnas Riksförbund och Ingrid Lomfors, Forum för Levande historia. (svt nyheter)

Fler nyheter

Sidansvarig: Webbredaktör|Sidan uppdaterades: 2017-07-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?