Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Segerstedtinstitutets nyhetsbrev får ny kostym

Nyhet: 2016-12-13

Sedan invigningen av Segerstedtinstitutet i augusti 2015 har vi spridit information om våra föreläsningar, seminarium, rapporter, fortbildningstillfällen, uppdrag och kurser genom riktade mailutskick till personer vi har inom vårt nätverk och/eller som arbetar med eller intresserar sig för arbete mot våldsbejakande extremism.

Responsen på dessa har varit över förväntan och utskicken fyller uppenbarligen ett behov. Idag når varje utskick drygt 600 mottagare. Till följd av detta har vi valt att omarbeta konceptet och utveckla denna informationsspridning genom att formalisera och förtydliga ramen för utskicken. Lösningen är instiftandet av Segerstedtinstitutets nyhetsbrev. Till skillnad från tidigare utskick kommer dessa utkomma mer frekvent och med ett mer strukturerat innehåll. Förhoppningen är att detta kommer bidra till en mer heltäckande, reflekterande och tydligare bild om vad som pågår på Segerstedtinstitutet och kunskapsutvecklingen inom ämnesområdet.

Nyhetsbrevet utkommer var sjätte vecka och finns tillgängligt på vår hemsida och via e-post till dig som anmältt intresse för detta. Du som vill få vårt nyhetsbrev direkt, meddelar detta till Robin Andersson: robin.andersson@gu.se.

Se också www.segerstedtinstitutet.gu.se/samverkan/nyhetsbrev
 

AV:

Sidansvarig: Webbredaktör|Sidan uppdaterades: 2015-12-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?