Segerstedtinstitutets nyhetsbrev

Sedan invigningen av Segerstedtinstitutet i augusti 2015 har vi spridit information om våra föreläsningar, seminarium, rapporter, fortbildningstillfällen, uppdrag och kurser genom riktade mailutskick till personer vi har inom vårt nätverk och/eller som arbetar med eller intresserar sig för arbete mot våldsbejakande extremism. Responsen kring dessa har varit över förväntan och fyller uppenbarligen ett behov. Idag når varje utskick drygt 1300 mottagare.

Som en konsekvens av detta har vi valt att omarbeta konceptet och utveckla denna informationsspridning genom att formalisera och förtydliga ramen för utskicken. Lösningen är instiftandet av Segerstedtinstitutets nyhetsbrev. Nyhetsbrevet utkommer var sjätte vecka.

Vill du ha information om när ett nytt nummer av nyhetsbrevet har publicerats, meddela din e-postadress till robin.andersson@gu.se

Nr 3, 2017-05-05

Nr 1, 2017-01-19