Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Om SI i media

  • Allvarliga brister i kommunernas arbete mot våldsbejakande extremism

    [2017-10-31] Det finns allvarliga brister i Sveriges kommuners arbete mot våldsbejakande extremism, visar en färsk rapport som släpptes på måndagen.l Christer Mattsson från Segersteds-institutet som står bakom rapporten och Anna Carlstedt, Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, diskuterar problemet. (TV4)

  • Analys av handlingsplaner mot våldsbejakande extremism

    [2017-10-30] Cirka hälften av kommunerna har en handlingsplan mot våldsbejakande extremism. Det framgår av Segerstedtinstitutets rapport, som är framtagen på uppdrag av SKL. (SKL)

  • Sydsvenskan: Handlingsplaner mot extremism sågas

    [2017-10-30] En ny rapport avslöjar stora brister i kommunernas handlingsplaner mot våldsbejakande extremism. Mer än var sjätte handlingsplan innehåller formuleringar som kan bryta mot grundlagen. ¿ Det har uppenbart varit mer angeläget att få fram en handlingsplan än vad som står i den, säger rapportförfattaren Christer Mattsson. (Sydsvenskan/TT)

Fler nyheter

Sidansvarig: Webbredaktör|Sidan uppdaterades: 2017-07-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://segerstedtinstitutet.gu.se/aktuellt/si-i-media/
Utskriftsdatum: 2017-11-19