Om SI i media

• "En tämligen väntad dom"

[2017-07-12] Tre personer med tidigare kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen döms till fängelse för flera bombdåd i Göteborg. (tv4 Nyheterna)

• Stora brister i arbetet mot extremismen

[2017-07-06] Trots att den våldsbejakande extremismen enligt flera rapporter ökar i Sverige saknar hälften av landets kommuner handlingsplaner. Och enligt en ny studie har de planer som upprättats stora brister.(TV4)

• Lärare ska bli bättre på att förbereda Auschwitzresor

[2017-07-03] I mitten av juni uppdagades att Östermalmselever heilat på en klassresa till Auschwitz. Nu lanserar Forum för levande historia en reseguide som ska hjälpa lärare att förebygga liknande händelser. (StockholmDirekt.se)