Om SI i media

• Risk för nazistisk våldsvåg befaras

[2017-02-20] Tre bomber som placerats ut i Göteborg väcker oro för framtiden. De kan vara början på en våg av våld med nazistiska förtecken, befarar Segerstedtinstitutet.

• Christer Mattsson: Vi har underskattat extremhögern

[2017-02-20] Dom tre häktade misstänkta för att ha lagt ut bomber har kopplingar till Nordiska Motståndsrörelsen. ¿ Det här går under radarn många gånger, säger forskaren Christer Mattsson.

• Opinion live 9 februari

[2017-02-20] Tre bomber i Göteborg och tre män med nazistisk koppling häktade. Vad är det som händer? Och vilka likheter och skillnader finns det mellan nazistisk och jihadistisk terror? I studion diskuterar Hans Brun, terrorforskare på Försvarshögskolan, Daniel Poohl, chefredaktör, Expo, samt Christer Mattsson, Segerstedtinstitutet.