Om SI i media

• Forskaren: "NMR lyckades inte med någonting"

[2017-10-03] Lördagens demonstration blev en stor antiklimax för Nordiska motståndsrörelsen (NMR). Det blev inte vad de hade räknat med, säger en nazistforskare som TT pratat med. Och frågan nu är hur NMR ska få tillbaka förtroendet bland medlemmarna. (TT/Sydsvenskan)

• Raoul Wallenberg Academy anmäler brott mot upphovsrätten

[2017-10-03] Raoul Wallenberg Academys bild på Christer Mattsson, bitr föreståndare på Segerstedtinstitutet, har använts av Nordiska Motståndsrörelsen (NMR) på ett plakat i samband med demonstration i Göteborg den 30 september. NMR har inte frågat Raoul Wallenberg Academy om lov att använda bilden och vi polisanmäler det nu. (Raoul Wallenberg Academy)

• Uthängd av NMR anmäler hot

[2017-10-03] Efter lördagens upplopp i Göteborg då Nordiska motståndsrörelsen inte kunde genomföra sin demonstration som det var tänkt, finns en risk för eskalerat våld menar Christer Mattson. (Sveriges Radio/P4 Göteborg)