Dags för hearing om Segerstedtinstitutet

Nyhet: 2015-11-17

Onsdag 18 november är det dags för hearing kring Segerstedtinstitutet. Anmäl dig senast onsdag kl 12.00.

För att bredda det nyinrättade institutets kontaktnät med övriga GU och ge möjlighet till en dialog om uppdraget med mera bjuds alla intresserade vid GU in till en hearing.

Program:

• Bakgrundsbeskrivning till institutet
  • Pro-rektor prof Helena Lindholm och vetenskapligledare prof Roger Säljö om uppdraget till GU
  • Tf. föreståndare doktorand Christer Mattsson om bakgrunden i praktisk pedagogiskt och socialt arbete
  • Prof Ulf Petrusson, föreståndare för Institutet för innovation och samhällsförändring, om uppdragets förhållande till vision 2020
  • Prof Marie Demker, medlem i arbetsgruppen om ämnesområdets samhälleliga kontext

Inledningen varar cirka 45 minuter, därefter allmän fråge- och diskussionsstund.

Tid: 18:e november kl 15.00-17.30
Plats: Pedagogen, A-huset, sal AK2 136

Föranmälan är obligatorisk och görs till doris.gustafson@ped.gu.se senast onsdag 18 november kl 12.00.

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se